Fastelavnssangen – sangtekst og videoer

Kan du godt lide at slå på fastelavnstønden og klæde dig ud så er den her sang lige noget for dig. Fastelavnssangen handler om alle de dejlige ting ved fastelavn. Duften af fastelavnsboller kilder i næsen og lyden af slag mod fastelavnstønden, står klart når hører denne sang.

Sangtekst (lyrics)

Kan du lide at slå på tønde
er det sjovt at klæde dig ud.
Giver den søde duft af boller
dig en dejlig gåsehud.

Er du vild med fastelavnsris
er det sjovt at slå med bat
gør det dig i rigtig godt humør
når din ven er klædt ud som en kat – mjav.

Så vær klar til den aller bedste dag.

Fastelavn fastelavn fastelavn
prøv om du kan gætte mit navn
se lige mig jeg har klædt mig ud
kan du se hvem jeg er kom med et bud.

Marlene Asmund Davidsen

Giver duften af boller dig gåsehud og er du vild med fastelavnsris? Lige meget hvad skal denne sang skal nok få gang i festen til din fastelavnsfest. Så vær klar til at have den aller bedste dag med denne sang. Fastelavnssangen er både sjov og god.

Guitarakkorder og klavernoder

Det har desværre ikke været muligt for os at finde akkorder og noder til fastelavnssangen. Heldigvis er der et par fine videoer som du kan kigge nærmere på herunder. Sangen er iørefaldende og let at lære udenad. Med de små film her understøttes sangens tekst rigtig godt, så teksten lettere huskes og måske har man selv lyst til at lave bevægelser til sangen mens man synger.

Videoer

Denne video er god hvis du gerne bare vil lytte til sangen. Her vises nemlig bare et billede af en dreng og en pige. Og hvem ved? Måske er de på vej til en fastelavnsfest…

I denne video er der lavet en sød lille stopmotion, der viser det de synger i fastelavnssangen. De slår både på fastelavnstønde, viser deres fastelavnsris og spiser lækre boller.

Vi håber at I kan få gang i festen med fastelavnssangen, som jeg er sikker på både børn og voksne vil synes er sjov at høre til en fastelavnsfest. Og når hun synger om duften af boller og lyden af en der slår på tønde, er det næsten som om at man er der selv. Jeg er sikker på at denne sang nok skal hjælpe dig med at lave en god fastelavnsfest. God fornøjelse!