Karneval – sangtekst og videoer

Kim Larsen har skrevet mange sange. Her har du endnu en genistreg fra hele Danmarks nationalskjald. Her synges der både om tøndeslagning, kattekonger og kattedronninger. Denne sang hedder Karneval og er et festligt og sjovt indslag til enhver fastelavnsfest. Lad Kim Larsens sang være en del af fastelavnsfesten og videregiv på den måde hans fantastiske sange og musik til kommende generationer.

Sangtekst (lyrics)

kim larsen

Karneval, karneval
ska’ du med til karneval?
se den store tønde der, den ska’ ha’ et knald!

Lille Lis med sorte flæser
og dumme drenge med lange næser
bedstefar som beduiner
ja for i dag, ja i dag
må du være lige det, som du altid drømte om
børnebal stop en halv, ska’ du med til maskebal?
se den store tønde der, den ska’ ha’ et knald!

Karneval, karneval
ska’ du med til karneval?
se den store tønde der, den ska’ ha’ et knald!

Og hvis du bliver kattekonge?
må du danse lidt med lange Lone, og kysse hende for en krone
for i nat, ja i nat
skal vi alle sammen lege, Mogens missekat

Karneval, karneval
ska’ du med til karneval?
se den store tønde der, den ska’ ha’ et knald

Tekst og musik: Kim Larsen

Karneval har en sjov og festlig tekst. Vi er glade for at Kim Larsen har bidraget med denne sang, som vi kan synge og lytte til i mange år fremover. Selvom Kim Larsen ikke lever længere, vil hans musik og tekster altid berige os. Hans stemme er ikke til at tage fejl af med sin helt egen lyd og vi glæder os over at kunne have en Kim Larsen sang med til fastelavnsfesten.

Guitarakkorder og klavernoder

Det har ikke været muligt at finde guitarakkorder eller noder til klaver til sangen Karneval. Det ser ikke ud til at sangen er udgivet på noget album, så lad os alle lære denne sang og synge med Kim Larsen.

Videoer

Lyt til Kim Larsens karakteristiske stemme og nyd den herlige tekst til sangen Karneval. Undervejs er der også et børnekor der synger med.

Når der skal slås katten af tønden, er der her musik og sang til Kim Larsens sang Karneval.

Mon ikke sangen Karneval vil bidrage til mange sjove fastelavnsfester fremover? Med Kim Larsens iørefaldende melodi og sjove sangtekst, er der ihvertfald rig mulighed for at skråle med. Gennem Kim Larsens mange sange beskrives livets op- og nedture, fester og hverdag. Tak, Kim Larsen, for også at bidrage med en sang vi kan bruge til årets fastelavnsfest.

Så find udklædningen frem, hæng fastelavnstønden op og hold et brag af en fastelavnsfest. Fastelavnsboller og sjove lege, vil sammen med gode sange, bringe godt humør. Det vil peppe enhver grå februar måned op, at samles med venner og familie til en herlig dag med tøndeslagning og sang.

Find flere gode forslag til spas og løjer her på siden.