Top 5 kostumer til børn

Når der skal vælges kostume til fastelavn og halloween, er det vigtigt at finde det rigtige. Hvis du mangler inspiration til udklædning til børn, så kan vi hjælpe.

Her kan du læse om de 5 mest populære kostumer til børn.

5 Ninjakostume

Super mange børn synes, at ninjaer er super seje. Derfor er ninja kostumet selvfølgelig også på denne liste. Det er et super populært kostume og også lidt af en klassiker. Kostumet i sig selv er ikke kompliceret at lave, og det kræver ikke så meget, før folk ved hvad man er.

Billede af kvinde i ninja kostume

4 Kongelige

På en fjerdeplads har vi kongelige. Det er mange børns drøm at at være kongelig for en dag, derfor er det også en af favoritterne, når det kommer til udklædning. Man kan være prins, prinsesse, dronning eller konge.

Man kan også vælge at være en af det populære Disney prinsesser som Snehvide, Tornerose eller Askepot.

Billede af pige i prinsesse kostume

3 Fortnitekostume

Der er mange børn der elsker det populære spil Fortnite. Derfor er der også en hel del der drømmer om at klæde sig ud som en af karaktererne fra spillet. Der er mange forskellige muligheder for hvad man kan være.

2 Heltekostume

På en andenplads har vi helte kostumer. Der er mange børn, der gerne vil være helt for en dag. Derfor er det også et rigtig populært kostume, hvis man skal til en udklædningsfest.

Der er super mange muligheder, når det kommer til helte. Man kan være Batman, Supermand, Wonderwoman, Spider-Man eller noget helt andet.

1 Dyrekostume

På en førsteplads ligger dyrekostumet, som en en klar favorit for mange børn. Man kan være et sødt kæledyr som en kat, hund eller kanin. Men man kan også vælge at være noget mere eksotisk som en giraf eller en zebra. Mulighederne er uendelige for hvilket dyr, man vælger at klæde sig ud som.

Billede af barn i dyrekostume