Top 5 kostumer til voksne

Udklædning er en stor del af traditioner som fastelavn, halloween og sidste skoledag. Derfor er det også vigtigt, at du finder det helt rigtige kostume. Om det så kun skal være til dig eller til hele gruppen, kan vi hjælpe dig, hvis du mangler inspiration til en udklædning.

Her kan du læse om de 5 mest populære kostumer til voksne.

5 Klovnekostume

Klovne kostumer har altid været en af favoritterne. Det er et nemt og sjovt kostume, som der findes mange varianter af. Hvis man tager en sjov paryk og en rød næse på, så ved alle, hvad man er.

Billede af klovneparyk

4 Pippi Langstrømpe

På en fjerdeplads ligger Pippi Langstrømpe. Pippi kender vi jo allesammen fra fjernsynet og muligvis også fra bøgerne. Kostumet er typisk populært til udklædningsfester, hvor man muligvis også kan finde nogle af Astrid Lindgrens andre klassikere som Emil fra Lønneberg. Reelt burde Pippi Langstrømpe måske være at finde under superhelte, da hun er en af slagsen med sine overnaturlige kræfter, og vores udvalg af pippi langstømpe udklædning er da også at finde under superhelte kostumer.

3 Militærkostume

Militær kostumet en klar favorit for rigtig mange personer. Det kan både være et gruppekostume, og noget man bare selv har på. Det er et nemt og simpelt kostume, som alle kan genkende. Du kan være rekrut, løjtnant, major eller general eller andre militærtitler, som du muligvis er bekendt med fra spillet Stratego eller det virkelige liv. Mulighederne er mange, og under vores klassiske fastelavnskostumer finder du udvalg af militærkostumer, som kan bruges til fastelavn.

Billede af mand i militær kostume

2 Heltekostume

På en andenplads har vi helte kostumer. Det er ikke kun børn, som vil klæde sig ud og være helt eller heltinde for en dag. Der er mange forskellige muligheder for heltekostumer til voksne. Derfor er det også et rigtig populært kostume, hvis man skal til en udklædningsfest.

Blandt de mange helte ligger Spider-Man og Zorro i toppen, når det kommer til udklædning.

Billede af mand i Spider-Man kostume

1 Teletubbies

Førstepladsen går til Teletubbies. Alle kender Teletubbies, og det er en klassiker, når det kommer til gruppekostumer. Det er en udklædning, alle kan være med på, og et kostume som andre helt sikkert vil lægge mærke til.

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Po kan altid bruges, lige meget om man skal bruge et kostume til fastelavn, halloween eller sidste skoledag.