Top 5 kostumer til drenge i 2023

Fastelavn er en af de mest populære højtider i verden, og det er en dag, hvor mange mennesker vælger at klæde sig ud i et sjovt eller skræmmende kostume. Der er et væld af forskellige kostumer at vælge imellem, og der er noget for alle. Du kan vælge et kostume, der passer til dine interesser og personlighed, eller du kan vælge et kostume, der repræsenterer dine yndlingskarakter eller superhelt. Uanset hvad du vælger, er der et kostume, der passer til dig og din fastelavnsfest.

1. Stranger Things

I år udkom sæson 4 til den populære Netflix serie Stranger Things, og det er derfor helt oplagt som dreng at kunne klæde sig ud som enten Mike, Will eller Lucas.

Mike, Lucas og Will er tre af hovedkaraktererne i den populære Netflix serie Stranger Things. Mike er en intelligent dreng, der altid prøver at gøre det rigtige. Lucas er en selvsikker og modig dreng, der altid er klar til at tage risici. Will er en følsom og sød dreng. Sammen udgør Mike, Lucas og Will en stærk gruppe, der altid står sammen og kæmper for hinanden. De er kendt for deres venskab og deres evne til at overkomme alle udfordringer, de møder på deres eventyr.

Karakterer fra Stranger Things.

2. Marvel

Marvel kostumer er et populært valg til fastelavn eller andre kostumefester. Marvel er et verdensberømt brand, der har skabt mange kendte superhelte, som Spider-Man, Captain America, Thor og The Hulk. Og med film som Thor: Love and Thunder og Doctor Strange: Into the Multiverse, der udkom i år, vil det være nogle oplagte kostumer.

Du kan finde et væld af Marvel kostumer i alle størrelser, så du kan være din yndlings superhelt til Halloween. Marvel kostumer er perfekte for drenge, der elsker superhelte og eventyr. Du kan vælge et kostume, der passer til dine interesser og personlighed, eller du kan vælge et kostume, der repræsenterer din yndlingskarakter eller -superhelt.

Dreng udklædt som Batman.

3. Skræmmende kostumer

Uhyggelige kostumer er en gammel klassiker til Fastelavnsfester. Der er mange forskellige skræmmende kostumer at vælge imellem for børn, som f.eks. vampyrer, skeletter, zombies og mumier. Du kan også vælge et kostume, der repræsenterer en skræmmende karakter fra en film, tv-serie eller videospil. Det er vigtigt at huske, at skræmmende kostumer kan være for meget for nogle børn, så det er en god ide at vælge et kostume, der passer til barnets alder og comfort zone. Det er også en god ide at overveje at tilføje et par sjove eller positive elementer til kostumet, så det ikke bliver for skræmmende.

Dreng udklædt som et skelet.

4. Ghostbusters

Et Ghostbusters kostume er et sjovt og unikt valg til Fastelavn. Ghostbusters kostumet består typisk af buksedragt med det klassiske logo fra filmen, samt et par sneakers. Du kan også tilføje en ghost trap, en proton pack og en hjelm for at fuldende looket. Et Ghostbusters kostume passer til drenge i alle aldre og er en sjov og enkel måde at hylde den klassiske film på til Halloween. Og med den nye Ghostbusters film “Ghostbusters: Afterlife”, der udkom sidste år, har kostumet fået et comeback.

Kostumet kan både være til en person eller til en hel gruppe, så der er massere af muligheder. Hvis man vælger at være flere personer kan man jo eventuelt være de 4 originale karakterer: Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore og Egon Spengler.

Ghostbusters logo på en bil.

5. Computerspil

Kostumer fra computerspil er et velvalgt tema til din fastelavnsfest. Der er mange muligheder at vælge imellem, lige fra klassiske spil som Super Mario, Luigi og Pac-Man til moderne hits som Fortnite og Minecraft. Der er i hvert fald masser af muligheder når det kommer til computerspil, så det er muligt at finde et kostume der passer til lige præcis dig og din personlighed. Det kan også bruges som gruppekostume, hvor man f.eks. klæder sig ud som karakterne fra Minecraft.

Dreng der spiller computerspil.