Der findes mange spændende idéer til udklædning til fastelavn. Mulighederne for kostumer er utallige. Heldigvis findes der kostumer og udklædning til både voksne og børn. Her på Fastelavnskongen.dk hjælper vi gerne med idéer til at finde det helt rigtige kostume og udklædning til fastelavn. Så slip fantasien løs og lad dig inspirere til din næste udklædning til en herlig fastelavnsfest.

Klassiske kostumer

Klovne kostumet er en ægte klassiker og med mulighed for variationer i det uendelige: Paryk, næse og skøre spøg og skæmt rekvisitter. På med din klovne udklædning og vær med til at peppe fastelavnsfesten op!

Eller hvad med at iføre dig et af de mange kostumer, hvor du kan få mulighed for at lege med våben? Det kunne for eksempel være en politi udklædning, pirat kostume, ninja udklædning, militær udklædning, indianer kostume eller cowboy udklædning.

Andre klassiske kostumer kan for eksempel være matros udklædningen, cheerleader kostumet eller nonne udklædning.


Kongelige klassikere

Endelig får du muligheden for at være lidt royal for en dag. Selvom det ikke er dig der bliver kattedronning, har du kronen på hele dagen. Et dronningekostume er en festlig udklædning, hvor du kan finde diademet, smykkerne og de smukke kjoler frem. Hvis du ønsker at købe en dronninge udklædning, finder du mange gode bud her på Fastelavnskongen.dk. Slå dig også løs med at købe skønne accesories til dit dronninge kostume: Scepter, diadem, krone og smykker. Her på siden finder du mange gode tilbud på accessories til dit dronninge kostume.

Her på Fastelavnskongen.dk finder du selvfølgelig også idéer til dit konge kostume. Hvem drømmer ikke om at bære kongekappe hele dagen? Et smukt fuldskæg er der også mulighed for at anlægge sig og hvis tiden er knap, finder du gode tilbud på indkøb af kunstigt fuldskæg her på siden. Find mange gode idéer til din konge udklædning her på siden.

Eller hvad med et prinse kostume eller prinsesse kostume? Her hos fastelavnskongen finder du alle muligheder for at hele den royale familie kan være repræsenteret eksempelvis med en prinse udklædning eller prinsesse udklædning. Tilsæt gerne sko, smykker, accessories, sværd eller en smuk kappe til udklædningen.


Dyrekostumer

Dyrekostumer til fastelavn

Det behøver ikke være dyrt at klæde sig ud som dyr. Her på fastelavnskongen.dk, finder du mange gode bud på udklædninger fra dyrenes verden. Du kan iklæde dig et heste kostume og feste sammen med andre af bondegårdens dyr, som måske er iført en ko udklædning eller hane kostume. Savannens dyr er også gode bud på udklædning, så kan du være iført løve kostume for en dag, giraf udklædning eller elefant kostume. Et dyrekostume er hyggelige kostumer til både børn og voksne. Drømmer du om at være udklædt som et af fortidens dyr, kan du kigge efter et dinosaur kostume, for eksempel en T-Rex udklædning. Her er der utallige muligheder for at være farlig og festlig på samme tid.


Fantasivæsner

Fantasivæsner udklædning

I fantasiens verden kan du udfolde dig med mange festlige kostumer. Hvad med at finde et havfrue kostume eller enhjørninge udklædning? Det er altid hyggeligt at fejre fastelavn med disse skønne væsner. Der findes mange fine enhjørninge kostumer til både børn og voksne, ligesom havfrue udklædningen også findes til både store og små. Et harlekin kostume er sammen med columbine udklædningen også altid festlig. Eller lad det være jul hele året og klæd dig ud i et nissepige kostume eller julemands udklædning.

Hvis du mere er til uhyggelig udklædning, kan vi anbefale et zombie kostume, en djævle udklædning, hekse udklædning eller et vampyr kostume. Her kan du tilføre din udklædning et ekstra pift med kunstigt blod eller kunstige hugtænder. Både børn og voksne kan have det festligt med disse udklædninger.


Superhelte

Udklædning som superhelt

Nu får du endelig chancen for at iføre dig superhelte kostume og bruge dine superkræfter, når du skal slå katten af tønden til fastelavn. Til både børn og voksne er der mulighed for Spiderman udklædning. Vil du være en sej superheltinde er et Pippi kostume altid et festligt indslag. Tilfør paryk og fregner, så er du klar til at bruge dine superkræfter. Til børn kan du også finde et Hulk kostume, Zorro udklædning eller et Batman kostume. Disse udklædninger findes såmænd også til voksne. En Ninja Turtles udklædning er et andet festligt forslag til et super helte kostume.


Kostumer fra TV, film, bøger og spil

Lad dig inspirere af fiktionens verden og klæd dig i en Hermione udklædning eller et Harry Potter kostume. Så kan du forestille dig at fejre fastelavn i de smukke omgivelser på Hogwarts. Du kan også rejse til fremmede galakser og klæde dig i et Star Wars kostume til børn eller voksne. Find dit lyssværd frem og lad stjernekrigen begynde! Skal du være flyvende til fastelavn, foreslår vi Topgun kostumer til både børn og voksne, så alle piloter kan give den gas. Eller lad dig inspirere af computerspil og klæd dig i et Fortnite kostume. Andre muligheder kan være Olaf Kostume, Paw Patrol udklædning eller Teletubbies kostume.

Teletubbies kostume: Lad februar og fastelavn blive farverig med et teletubbies kostume. Tinky Winky er lilla, Dipsy er er grøn, Laa-Laa lyser gult og Po er rød. Alle regnbuens farver lyser op når du vælger din fastelavns udklædning er et Teletubbies kostume. Som gruppe kostume er teletubbies udklædning også genial for fire friske folk.